Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Egy cseppnyi luxus

Egy cseppnyi luxus

Exkluzív 2 fázisú Lift Up ampullák, amelyek egyesítik a hatóanyag koncentrátumok intenzív hatását a tápláló, értékes növényi olajokkal új vitalitást, üdeséget biztosítva a bőrnek.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Nőnapi ajándékeső

Nőnapi ajándékeső

Az új bőrregeneráló TÉLI AMPULLA KÚRA és az új CRÉME DE PROTECTION – kaviár téli arcápoló együttes megrendelése esetén most a MOUSSE NETTOYANT krémes tisztító habot ajándékba adjuk nőnap alkalmából!

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Ragyogó arc karácsonyra

Ragyogó arc karácsonyra

Az új ADVENTI SZÉPSÉGNAPTÁR idén is fantasztikus meglepetéseket rejt. A 24 napos hatóanyagkúra során 22 exkluzív szépségampulla és 2 intenzív anti-aging krém gondoskodik arról, hogy még tökéletesebb állapotba hozd az arcbőrödet az ünnepekre.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - A tökéletes páros

A tökéletes páros

A hideg meleg folyamatos váltakozása különösen megterhelő a bőr számára. Azért nagyon fontos megóvni és táplálni a bőrt a téli időszakban, hogy képes legyen túlélni a hőmérsékletváltozás okozta sérüléseket.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - WINTER MAGIC kezelés

WINTER MAGIC kezelés

A Jean d’Arcel az év hűvösebb időszakát az új rendkívül hatékony WINTER MAGIC kezeléssel kezdi. Az extrém téli körülmények, a száraz beltéri levegő, a kinti hideg, és a folyamatosan váltakozó hideg-meleg hatások, a csípős szél, fokozott terhelést jelentenek, melyek gyengítik a bőr törékeny egyensúlyát.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Dermal Vitamin C Skin Serum  │ C-vitamin szérum

Dermal Vitamin C Skin Serum │ C-vitamin szérum

Az életkor előre haladtával és a napfény intenzív hatásainak köszönhetően bőrünk évről-évre egyre nehezebben regenerálódik. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Vitalizáld a bőröd

Vitalizáld a bőröd

Az ArcelMED termékek eredményesek a bőrproblémák kezelésében. Amellett, hogy hatékonyak a ráncok elleni küzdelemben, megerősítik a bőrt és javítják annak rugalmasságát.

  • Összesen: 17
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Oldal: 1/2