Dermal Vitamin C Skin Serum │ C-vitamin szérum

Az életkor előre haladtával és a napfény intenzív hatásainak köszönhetően bőrünk évről-évre egyre nehezebben regenerálódik. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel.

 A túlzott pigmentációt a túlzásba vitt napozással sajnos tovább fokozhatjuk, és ennek következtében kialakulhatnak szeplők, pigmentfoltok, öregségi foltok, illetve gyulladás utáni hiperpigmentáció. A pigmentált területek bizonyos esetekben hosszú ideig tarkítját az arcot, dekoltázst és a kézfejet. Viselőjük nem biztos, hogy minden esetben el tudja fogadni ezt az állapotot. 

A JEAN D’ARCEL kifejlesztette az ArcelMED sorozat legújabb tagját, az új C-vitamin szérumot│Dermal Vitamin C Skin Serum, mely kúraszerű alkalmazás esetén hatékonyan halványítja a bőr színbeli egyenetlenségeit. Kíméletes hámlasztó hatása révén napról napra tűnik elő a megújult bőr. A készítmény célzottan alkalmazható a kézfejen, az arcon és a dekoltázson.

Ragyogó bőr a  C-vitamin komplex erejével

Amellett, hogy fontos antioxidáns, a C-vitaminnak fontos feladata van az új kollagén rostok képzésében, mely feszességet, rugalmasságot, biztosít a bőrnek. Ha a kollagén struktúra meggyengül, nagy valószínűséggel a ráncok láthatóvá válnak. A C-vitamin AHA hatása finomítja a bőr egyenetlenségeit. Az arc megjelenése frissebbé és újra ragyogóvá válik. Ha Ön attól tart, hogy pigmentált foltok jelennek meg a bőrén, bízhat a C-vitamin halványító hatásában.

E-vitamin

A E-vitamin és a C-vitamin tökéletesen kiegészítik egymást. A bőr egészséges E-vitamin szintje friss, fiatalos megjelenést biztosít. Dupla funkciója van: amellett, hogy kiváló antioxidáns a kollagén szintézist fokozó hatása sebgyógyító és sejtvédő funkciókkal is kiegészül. Az E-vitamin fontos szerepet tölt be sejtmegújításban és a sejtéletciklus meghosszabbításában. Egyidejűleg stabilizálja a sejtmembrán lipidállományát, javítja a hidratáció és a rugalmasság szintjét. Az E-vitamin képes időben késleltetni az UV okozta öregedés folyamatait. A számos kedvező hatás egységesebb arcbőrt eredményez.

Ferulik sav

A C- és E-vitaminnal és a ferulik sav szinergikusan alkalmazható az anti-aging kezelésekben. Javítja a bőr tónusát és a bőrrugalmasságot. Ennek hatására csökkenti a ráncokat, redőket. Kiemelkedő a bőrnyugtató hatása, gátolja az UV sugarak okozta oxidatív szabadgyökök aktivitását. A ferulik sav fokozza az E-vitamin és a C-vitamin hatását.

 

Az új Dermal Vitamin C Skin Serum │  C-vitamin szérum 10%-os töménységű C-vitamin származék. E-vitamin és hármas antioxidáns hatású ferulik sav tartalmú aktív hatóanyagkoktél. Használata során halványodnak a hyperpigmentáció tünetei, és segít megelőzni újabb öregségi foltok kialakulását. Azáltal, hogy serkenti a bőr saját hyaluronsav és kollagén termelő folyamatait, csökkenteni a ráncok, redők megjelenését. Dinamizálja a bőr saját regenerációs képességét. Ideális termék a bőr megújítására, felfrissítésére és halványítására!

Újra sima, tiszta, egységes és ragyogó megjelenés!

Aktív hatóanyagok: 10%-os C-vitamin, ferulik sav, E-vitamin