Vitalizáld a bőröd

Az ArcelMED termékek eredményesek a bőrproblémák kezelésében. Amellett, hogy hatékonyak a ráncok elleni küzdelemben, megerősítik a bőrt és javítják annak rugalmasságát.

A Dermal Renewal Serum mérsékli a ráncokat, redőket. Használatával a bőr finom, puha bársonyos és ragyogó lesz. Alkalmazása egyszerű, a bőrtípusának megfelelő éjszakai krém alá vigye föl minden nap.

Intenzív gyümölcssav tartalmának köszönhetően a Dermal AHA Effect Cream hatékonyan alkalmazható a pigment rendellenességek kezelésében. Hiperpigmentált területek lehetnek az arc, nyak, dekoltázs vagy a kéz bőrén, melyet a termékkel célzottan tudunk halványítani az otthoni ápolás során. Tipp: mindig alkalmazzon magas faktorú fényvédelmet a gyümölcssavas kúrák idején.

A Dermal Line Filler helyileg alkalmazható anti-aging koncentrátum belülről párnázza ki még a nazolabiális ráncokat is. A fényvisszaverő technológia, mint egy finom fátyol kisimítja a ráncokat, redőket.

A Dermal Vitamin C Skin Serum egy bőr kondícionáló krém - koncentrátum feszesítő hatással. Megelőzi az öregségi foltok kialakulását. A bőre ragyogó, sima és üde megjelenésű lesz.